Amnisti për padrejtësitë për biznesin e vogël dhe familjet

6 Prill, 20210

Pas takimit me të rinjtë në Vaun e Dejës, kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha është rikthyer në Tiranë ku ka zhvilluar disa takime me qytetarë dhe biznese në Njësinë nr.3 në Tiranë. I shoqëruar, nga Ivi Kaso, Basha e cilësoi 25 prillit si ditën e fitores së qytetarëve. Basha premtoi se do të marrë fund sistemi i gjobitjes së bizneseve, duke thënë se këto padrejtësi do të amnistohen.
Premtime për lehtësi fiskale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *