Ambicia e qeverisë është ndërtimi i 4 aeroporteve në vend!

5 Mars, 20210

Kryeministri Rama ka bërë të ditur se në javët në vijim ministrja Balluku do të publikojë garën për aeroportin e Sarandës, duke sjellë në vëmendje se aeroportet janë fabrika e zhvillimit të ekonomisë si dhe do të ketë mijëra mundësi për punësim. Sipas Ramës ambicia e qeverisë është ndërtimi i 4 aeroporteve në vend!Aeroportet janë fabrika zhvillimi të ekonomisë, sjellin jo vetëm punësim për ata të cilët punojnë në aeroporte por për të gjithë hapësirën ku aeroportet kanë ndikimin e tyre.
Një aeroport sjell shumë shërbime të reja, duke rritur fluksin e njerëzve dhe nevojitet që sjellin këto flukse, aeroportet sjellin hotele, manifakturë, fabrika të reja, një zinxhirë gjërash dhe është e provuar se çfarë investon në një aeroport ka një shumëfishim eksponencial. Një euro e investuar në aeroport është minimumin 23 euro mbrapsh në ekonomi.
Premtim elektoral në infrastrukturë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *