Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit

8 Shkurt, 20210

Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit, kantieri më i madh aktualisht në qytet, po merr formë dita-ditës ku puna ka vijuar intensivisht dhe pa u ndalur.Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamje nga punimet në këtë kantier.“MIRËMËNGJES, dhe me buzëqeshjen që më ngjallin sa herë shoh ecurinë e punës me aeroportin, çunat kuksianë me dy gishta të Londrës, që ma kanë bërë copë “librin e shpis” kur postoja projektin 3D, ju uroj të gjithëve një javë të mbarë”, shprehet Rama.
Fushatë elektorale me investimet e buxhetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *