Në 700 ditë qeveria Rama 3 rezulton me:

20% të e programit që konsiderohet i përmbushur.

62% të programit që është në progres përmbushje deri në vitin 2025.

18% të programit që rezulton të mos jetë përmbushur, pasi kanë kaluar afatet e programuara, apo ende nuk ka asnjë informacion mbi zhvillimin e programit.

Renditja e mëposhtme është sipas nivelit të mospërmbushjeve.

1. EKONOMIA DHE FINANCAT

PËRMBUSHUR 14% e programit

PËRMBUSHUR PJESËRISHT 64% e programit

PA PËRMBUSHUR 22% e programit

2. TURIZMI DHE MJEDISI

PËRMBUSHUR 17% e programit

PËRMBUSHUR PJESËRISHT 66% e programit

PA PËRMBUSHUR 17% e programit

3. SHËNDETËSIA DHE POLITIKAT SOCIALE

PËRMBUSHUR 10% e programit

PËRMBUSHUR PJESËRISHT 75% e programit

PA PËRMBUSHUR 15% e programit

4. ARSIMI DHE RINIA

PËRMBUSHUR 38% e programit

PËRMBUSHUR PJESËRISHT 62% e programit

5. INFRASTRUKTURA DHE ENERGJIA

PËRMBUSHUR 50% e programit

PËRMBUSHUR PJESËRISHT 37% e programit

PA PËRMBUSHUR 13% e programit

6. KULTURA DHE DIGJITALIZIMI

PËRMBUSHUR 40% e programit

PËRMBUSHUR PJESËRISHT 46% e programit

PA PËRMBUSHUR 14% e programit

7. BUJQËSIA

PËRMBUSHUR 63% e programit

PA PËRMBUSHUR 37% e programit

8. POLITIKA E JASHTME

PËRMBUSHUR PJESËRISHT 100% e programit

Për të parë historikun e performancës deri më tani mund të klikoni te linku

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *