FiskaleProgrami 2017-2021 Qeveria Rama 2Norma maksimale e tatimit mbi te ardhurat personale do të zbresë nga 23% që është sot në 18%

7 Mars, 20210

Statusi:I papërmbushur


Referencat për vlerësimin
TATIMI MBI TË ARDHURAT, 2021
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Nuk është përmbushur – Premtimi/Programi nuk është i saktë dhe nuk është arritur.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *