PD 2017Të përgjithshmeMiratimi i statusit të naftëtarit

3 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
KUVENDI
ISSH
BUXHETI
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
√    Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *