FiskaleLSI 2017Rimbursim automatik i TVSH së kostos së ndërtimit të objektit në baza mujore

3 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
LIGJI TVSH
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

√     Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *