Arsimi, Gruaja, RiniaProgrami 2017-2021 Qeveria Rama 2Garantim i punësimit në administratën publike të ekselentëve

7 Mars, 20210

Statusi:Përmbushur


Referencat për vlerësimin
D.A.P
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
I përmbushur – Premtimi/programi është i saktë dhe nuk ka asgjë të rëndësishme që mungon.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *