Politika SocialePS 2009Do të përcaktojmë kufirin e veçantë për pension për moshën e minatorëve për minatorët ne do ta frenojmë moshën e pensionit qysh në janarin e vitit 2010

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
KM
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *