EnergjiaProgrami 2017-2021 Qeveria Rama 2Investime në burimet kryesore të gjenerimit, interkonjeksionit, dhe transmetimit

7 Mars, 20210

Statusi:Përmbushur


Referencat për vlerësimin
A.T.SH
MONITOR
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
I përmbushur – Premtimi/programi është i saktë dhe nuk ka asgjë të rëndësishme që mungon.

.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *