InfrastrukturaPD 2009Do të fillojmë ndërtimin e autostradës Tiranë-Elbasan

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
PBA 2005-2009
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
√      Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *