BujqësiaFiskaleProgrami 2017-2021 Qeveria Rama 2TVSH zero nga viti i parë i qeverisjes për plehrat kimike, farat, pesticidet dhe fidanët/ndihmesë prej 10 milion USD/vit

7 Mars, 20210

Statusi:PërmbushurStatusi:Përmbushur


Referencat për vlerësimin
D.P.T
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
I përmbushur – Premtimi/programi është i saktë dhe nuk ka asgjë të rëndësishme që mungon.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *