Arsimi, Gruaja, RiniaLSI 2009Do të mbështesim konkretisht gratë që synojnë të hapin biznese, sepse besojmë te shpirti sipërmarrës i gravë sepse, në fund të fundit, çdo grua është një administratore qoftë dhe e atyre punëve dhe problemeve të shtëpisë

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E pamatshme


Referencat për vlerësimin
Nuk ka referenca në dokumente strategjike/PBA
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
?      Premtim i pamatshëm, sepse informacioni aktual nuk është i mjaftueshëm për të gjykuar premtimin, edhe pse premtimi është specifik dhe mund të përcaktohet si një premtim.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *