FiskalePS 2009Inflacion  jo më shume se 3%  në vit

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
KMF 2009-2011
Raporti BSH 2008
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
√    Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *